Word supporter

Iedereen kan supporter worden van de HOSV Friends Club: bedrijven, particulieren, instellingen, iedereen is welkom! mail@hosvfriends.nl

Ook meedoen?

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden om mee te kunnen doen met onze helden? Neem dan contact met ons op: mail@hosvfriends.nl

Weetje

HOSV Friends G-voetbal bestaat al 25 jaar met drie G-teams: senioren G1, senioren G2 en junioren JG1. 23 vrijwilligers en 84 supporters.

Informatievoorziening

Voor de informatievoorziening van de HOSV Friends worden diverse middelen ingezet. De digitale snelweg (e-mail en website) speelt ook komend seizoen een belangrijke rol. Programma, nieuws en afgelastingen komen op de website www.hosvfriends.nl.

Gezien deze mogelijkheden ligt de verantwoordelijkheid om van het programma op de hoogte te zijn bij de spelers, ouders en/of verzorgers zelf.

Check bij twijfel op de trainings-/ wedstrijdochtend de website!
Afgelastingen worden uiterlijk een uur voor aanvang geplaatst.

 

Doelstelling

Eén van de doelstellingen van voetbalvereniging HOSV is dat iedereen bij de vereniging terecht kan. Met de introductie van het voetbal voor mensen met een beperking is in 1992 die doelstelling werkelijkheid geworden. Onder deze categorie worden jongens, meisjes en volwassenen verstaan die door een lichamelijke of geestelijke beperking niet met de valide spelers mee kunnen spelen.

Copyright © HOSV Friends